Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Gheorghe Flutur propune parteneriate și cu celelalte orașe ale țării pentru promovarea turismului. Vezi ce presupun!

Președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a propus, joi, la întâlnirea Asociației Aeroporturilor din România, de la Gura Humorului, un parteneriat cu mai multe județe care au aeroporturi, din țara noastră, pentru promovarea turismului.

„Am discutat tot felul de asocieri care se vor putea face în jurul aeroportului, fie că vorbim economic, fie că vorbim de turism. Suceava, de exemplu, are în momentul de față aproape 15.000 de locuri de cazare. Proiectele spre care noi mergem sunt proiecte  dus-întors că avem aceste curse de vară spre Grecia, spre Turcia, chiar spre Italia, Spania, sunt foarte rentabile, avantajoase, dar ne-am pus problema de ce să fie doar într-un singur sens, să meargă ai noștri să viziteze Veneția sau Grecia pentru că noi suntem o țară ortodoxă, și invers, să-i chemăm în Bucovina cu niște curse, să vină să viziteze. Este ceva care se pretează”, a spus Flutur.

Șeful județului a dat și exemple.

Dacă tot ne-am întâlnit, haideți să vedem pachete împreună, fie că vorbim de pachete la vânătoare, poftim, toamna, și duceți austriecii în Timiș și îi trimiteți trei zile la noi dacă nu prind la voi sau invers, turismul de afaceri, turismul balnear, toate formele acestea active, dinamice, noi vrem să le combinăm și cu oferta tradițională foarte mult”, a declarat Flutur.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*