Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Doi bărbați reținuți după ce au mințit în instanță pentru a ajuta un individ cercetat pentru proxenetism și trafic de minori

Doi bărbați au fost reținuți, miercuri, de polițiști după ce au mințit în instanță pentru a ajuta un individ cercetat pentru trafic de minori și proxenetism.

Potrivit unui comunicat al Poliției Suceava, polițiștii Biroului Investigaţii Criminale Fălticeni au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de un bărbat de 38 de ani, din municipiul Fălticeni şi unul de 48 de ani, din comuna Dolhești, pentru săvârşirea infracţiunii de mărturie mincinoasă.

Fiind audiaţi la Tribunalului Suceava în calitate de martori, într-o cauză penală privind pe un inculpat de 40 de ani din comuna Vadu Moldovei, trimis în judecată de D.I.I.C.O.T. Suceava pentru săvârşirea infracţiunilor de „trafic de minori” și „proxenetism”, cei doi au făcut afirmaţii mincinoase.

„În cauză s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a celor doi suspecți, urmând ca, la data de 11.05.2017, să fie prezentaţi la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Fălticeni pentru luarea unei măsuri preventive. În baza ordonanței de reținere, cei doi bărbați au fost încarcerați în arestul I.P.J. Suceava”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Doi bărbați reținuți după ce au mințit în instanță pentru a ajuta un individ cercetat pentru proxenetism și trafic de minori | Moldova24

Lăsați un comentariu

*