Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Tânăr prins și imobilizat de polițiștii SAS, la Șcheia. Vezi ce a făcut!

În noaptea de marți spre miercuri, în timp ce patrula pe str. Aviatorului din comuna Șcheia, grupa Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Suceava a identificat şi oprit un autoturism înmatriculat în străinătate, la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani din orașul Frasin, iar ca pasageri un tânăr de 19 ani din orașul Gura Humorului și un bărbat de 35 de ani din orașul Frasin, conducătorul auto declarând faptul că așteaptă o persoană care urma să-i dea niște motorină.

În urma controlului autoturismului, polițiștii au identificat, în portbagaj și pe bancheta din spate, mai multe canistre goale, din material plastic, de diferite dimensiuni, un furtun și un clește.
Deoarece existau suspiciuni cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de furt, polițiștii au procedat la cercetarea împrejurimilor, ocazie cu care a fost identificat un autocamion tip basculantă, parcat în afara părții carosabile, în fața unui imobil, care avea introdus în rezervor un furtun, bușonul fiind desfăcut.

În urma audierii conducătorului auto, acesta a recunoscut faptul că a intenționat să sustragă combustibil din autocamion, după care a încercat să fugă, fiind urmărit aproximativ 100 de metri, prins și imobilizat de polițiștii Serviciului de Acțiuni Speciale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii „tentativei la infracţiunea de furt calificat”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*