Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Accident grav produs de un șofer din Suceava. O persoană a murit, iar trei au fost rănite

Foto: Obiectiv Ialomita

Un grav accident de circulație produs de un șofer de 24 de ani din județul Suceava a avut loc, luni după-amiază, pe DN2, în Ialomița.

O persoană a murit, iar trei au fost rănite. Un tânăr, de 24 de ani, din județul Suceava, conducea un autoturism din direcția Urziceni către București, iar în afara localității Sinești, ar fi derapat și ar fi pătruns pe contrasens, intrând în impact cu un alt autovehicul, condus din sens opus de un bărbat, de 42 de ani, din județul Buzău.

Din accident a rezultat decesul unui bărbat, de 45 de ani, din județul Buzău, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani, rănirea unei femei de 69 de ani, din județul Buzău, pasageră în același autoturism, a conducătorului auto de 42 de ani și a unui tânăr de 26 de ani, din județul Bacău, pasager în autoturismul care ar fi pătruns pe contrasens.

Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Urziceni pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Niciunul dintre șoferi nu era băut.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. coco says:

    Accidentele produse de Soferii din SUCEAVA FOARTE MULTE SI FOARTE GRAVE!!DOVADA MAFIA PERMISELOR CARE EXIST IN SUCEAVA,SPAGA CARE SE DA LA EXAMENUL DE PERMISE ;I MODUL FRAUDULOS CUM SE OBTIN PERMISELE SI NIMENI NU INTERVINE CU NIMIC! SE STIE CUM FIECARE COPIL -BABE-CANDIDAT TREBUIE SA DEA INTRE 100-200 DE EURO PENTRU EXAMENUL ORAS .BANII MERG LA INSTRUCTOR CARE NEGOGIAZA INTERMRDIAZA TTRANZACTIA PENTRU CANDIDAT.SUME URIASE SE VEHICULA SI APOI AU LOC ASTFEL DE CATASTROFE!!!MOR OAMENI NEVINOVATI DIN CAUZA INCOMPETENTEI UNORA!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Accident grav produs de un șofer din Suceava. O persoană a murit, iar trei au fost rănite | Moldova24

Lăsați un comentariu

*