Un politician sucevean se arată nemulțumit de felul în care sunt tratați clienții restaurantelor din Suceava. Este vorba despre președintele organizației sucevene a Partidului Verde, Dan Acibotăriță, care le reproșează patronilor de restaurante că se gândesc doar la profit, dar nu își respectă clienții.
„[…] au dispărut din barurile, restaurantele noastre, unele obiceiuri care erau acum 35 de ani în urmă, împărtășite și de un segment din țările civilizate, și anume de a oferi unele gustări mici din partea casei. La restaurantul sucevean ”Național” atunci când comandai o baterie de vin, primeai pe o farfuriuță, din partea casei, câteva cubulețe de brânză. Șeful de salon acorda fiecărui client o importanță maximă. Te simțeai bine tratat, omul muncii era respectat. Astăzi, acest obicei a dispărut. Toți patronii, administratorii, se gândesc la profit, se plâng când restaurantele sunt goale, dar nu-și respectă clientul așa cum se facea cu ani în urmă”, a spus Acibotăriță.