Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Mihăiță Negură, despre stațiunile turistice: Ne confruntăm cu o sufocare totală din punct de vedere a traficului rutier și în special traficul greu

Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, a ridicat două probleme la întâlnirea cu șeful statului, Klaus Iohannis. La prima, edilul a făcut referire la traficul greu din zona stațiunilor turistice de interes național din județul Suceava.

„Suntem stațiuni turistice de interes național. Ne confruntăm cu o sufocare totală din punct de vedere a traficului rutier și în special traficul greu și vorbesc concret despre trei localități care sunt una lângă alta, vecini, orașul Gura Humorului, municipiul Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei, care tot traficul rutier către Transilvania se face prin acele trei stațiuni turistice de interes național. Rugămintea noastră este să vedem cum putem scoate acest trafic rutier greu din zonele noastre, din zona noastră, din stațiunile noastre de interes național”, a declarat edilul.

O a doua problemă ridicată de primar a făcut referire la faptul că orașele și municipiile nu beneficiază de Programul Operațional Regional- Axă specială de asfaltare.

„S-a discutat și acum în această întâlnire, localitățile noastre sunt brăzdate de șantiere, apă și canalizare, noi nu avem programe pe fonduri europene de asfaltare”, a specificat Negură.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Muset says:

    “noi nu avem programe pe fonduri europene de asfaltare” si cine este vinovat ca nu avem presedintele sau Consiliu Judetean sau Primarul ???

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*