Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Accident produs de un băiat de 16 ani, la Vicovu de Jos

Un accident produs de un băiat de 16 ani a avut loc de 1 mai, la Vicovu de Jos. Potrivit polițiștilor suceveni, în timp ce conducea autoturismul, pe DN 2H, în interiorul localității Vicovu de Jos, un localnic de 19 ani, a fost tamponat de un autoturism înmatriculat în străinătate, care circula din sens opus și care, a pătruns pe contrasens.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 19 ani care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii, conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a fost identificat ca fiind un minor de 16 ani din orașul Vicovu de Sus, acesta fiind condus la sediul Poliției municipiului Rădăuți, recunoscând fapta comisă, ocazie cu care, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de “vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului” și „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*