Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

FOTO! Accident grav cu două victime! O mașină s-a izbit într-un copac

Un grav accident de circulație a avut loc luni dimineață, la Udești, spre ieșire la Poieni. Un autoturism s-a izbit puternic într-un copac.

Două persoane se aflau în autoturism în momentul producerii accidentului rutier, iar una dintre ele a rămas încarcerată, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru scoaterea sa.

După ce a fost extrasă din mașină, victima a fost transportată la spital. Cealaltă persoană din autoturism a refuzat transportul la unitatea spitalicească.

Modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD (TIM+B2), a intervenit în urma coliziunii dintre un autoturism şi un arbore. În accident au fost implicate două persoane (bărbaţi), una dintre acestea rămânând încarcerată între fiarele maşinii. Salvatorii au luat măsurile specifice de siguranţă, concomitent cu manevrele de extragere a victimei încarcerate şi cu acordarea primului ajutor medical. După extragere, rănitul (53 ani), conştient, a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava. A doua persoană implicată în accident a refuzat examinarea medicală şi transportul la o unitate spitalicească”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului rutier. Din primele informații, se pare că în timp ce conducea autoturismul, într-un moment de neatenție, șoferul a pierdut controlul mașinii, a ieșit de pe drum și s-a izbit în copac.

 

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Accident grav cu două victime! O mașină s-a izbit într-un copac | Moldova24
  2. Accident grav cu două victime! O mașină s-a izbit într-un copac | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*