Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Monden. Nuntă de vis pentru fiica unui fost viceprimar al Sucevei

Fiica unui fost viceprimar al municipiului Suceava a avut parte, duminică, de o nuntă de vis. Este vorba despre fata actualului consilier local din partea PSD, Gavril Vîrvara, care a îmbrăcat rochia de mireasă și a petrecut alături de rude și prieteni la nunta sa.

Dana și Alex au fost căsătoriți civil de actualul viceprimar al municipiului Suceava, Traian Andronache, în locuința părinților mirelui, iar cununia religioasă a avut loc la Biserica „Sfânta Vineri”.

Dana a purtat o rochie spectaculoasă, în trend, iar aranjamentele florale au fost ca în filme.

Invitații de asemenea au purtat ținute speciale întregind tonul elegant al nunții.


Loading...

loading...

4 Comentarii

  1. Psd says:

    Ten plm de lingusitori :)) foarte eleganta mireasa mai ales cu rochia aia de sirena fara coada :)))

    Răspunde
  2. ABC says:

    Nașa este o polițistă infractoare consacrată, Ana Maria Tonoiu, din Vâlcea, căsătorită Grigoraș. Cu un simplu search pe google puteți afla totul despre furtul comis în Turcia si despre înșelăciunea pentru care a fost trimisă în judecată distinsa nasica

    Răspunde
  3. Cătălina Rebelo says:

    Îmi pare rău sa văd atita răutate,prostie și ciuda din partea celor care comentează Știrea asta.
    In primul rind a fost o nunta ca in povesti, superba, cu o mireasa ca o sirena ( una deosebita și unicat,fără coada ca dacă avea coada era doar o sirena banala) cu niște nași superbi, și NAȘA de o elegantă aparte.
    Fraților,CIUDOASELOR CARE COMENTAȚI AIUREA! Fiți voi pe Măsura nașei, fiți deștepte ca ea ( fițoase și cu bani și sexoase) și dupa aceea veniți aici sa va varsati veninul …panarame de doi lei ,,,

    Răspunde
  4. ABC says:

    Nu cred ca cineva poate sa fie invidioasă pe nasa. Eleganta ei aparte este o chestiune de gust , pentru unii poate e un chici autentic iar pentru alții ceva deosebit. Ma intreb doar dacă acea Cătălina ar fi fost în locul administratorului si s-ar fi trezit cu un dosar penal inventat de o persoana de o asa elegantă aparte….. ar fi invidioasă? Ar fi văzută tot cu atata admirație? Daca nu ar dormi luni imtregi , dacă nu ar sti de unde sa faca rost de o sumă pretinsă pentru a opri acel dosar care până la urmă era inventat. Ceea ce nu stiti voi este ca ea a fost curvă unui interlop din Vâlcea, împărțită cu toti prietenii acestuia. De adminirat nu? Nu te mai numești om fără scrupule , esti elegant si ai multe realizari.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*