Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Tânăr reținut după ce a furat un buldoexcavator, a intrat forțat în curtea unei femei și a amenințat-o

Un tânăr de 25 de ani a fost reținut, marți, de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de „furt în scop de folosință”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „refuzul recoltării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, violare de domiciliu”, „amenințare” și „distrugere”, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava.

Oamenii legii au constatat că la 28 martie 2017, în jurul orei 19.30, profitând de neglijența proprietarului, a sustras un buldoexcavator , pe care l-a condus pe DN2E, pe raza comunei Marginea, fără a poseda permis de conducere.

De asemenea acesta a refuzat să fie testat cu etilotestul, iar la Spitalul Municipal Rădăuți, a refuzat să îi fie recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai mult, la data de 24 aprilie 2017, ora 16.30, a pătruns fără drept în curtea locuințeiunei femei şi i-a adresat amenințări cu acte de violență de natură să îi producă o temere.

„Urmează ca la 26.04.2017, suspectul să fie prezentat în fața procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, pentru dispunerea luării măsurii controlului judiciar”, precizează IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*