Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Trei sirieni ascunși într-o remorcă cu cabluri electrice, depistați de polițiștii de frontieră din Siret. Unde voiau să ajungă

Trei cetățeni sirieni au fost depistați, duminică după-amiază, de polițiștii de frontieră din Siret, ascunși într-o remorcă cu cabluri electrice.

Oamenii legii au efectuat controlul specific asupra unui automarfar cu remorcă încărcat cu cabluri electrice, condus de cetățeanul turc A.C., în vârstă de 53 ani, iar între cabluri au găsit trei tineri sirieni.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei în cauză sunt cetățeni sirieni, cu vârste cuprinse între 18 și 20 ani, aceștia declarând că s-au ascuns în remorca mijlocului de transport cu intenția de a ajunge în Marea Britanie.

„Șoferul camionului a declarat că nu avea cunoștință despre modul în care persoanele respective s-au ascuns în remorcă, el staționând pe traseu în mai multe locuri. În cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări în vederea documentării cauzei penale, cetățenii sirieni fiind predați în această dimineață Biroului Imigrări Suceava din cadrul Inspectoratului General Imigrări, în vederea luării măsurilor specifice”, se precizează într-un comunicat al Poliției de Frontieră.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Trei sirieni ascunși într-o remorcă cu cabluri electrice, depistați de polițiștii de frontieră din Siret. Unde voiau să ajungă | Moldova24

Lăsați un comentariu

*