Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Ciclistul sucevean care a reprezentat România la concursul de Cross Country pe zăpadă, rănit într-un accident de circulație

Ciclistul sucevean care a reprezentat România la concursul de Cross Country pe zăpadă a fost rănit într-un accident de circulație.

Este vorba despre ciclistul Mihai David, în vârstă de 37 de ani, care a fost lovit de o autoutilitară. Accidentul a avut loc vineri seară.  Ilie Naharneac, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoutilitara Volkswagen Transporter pe strada Universității, din comuna Moara, l-a acroșat cu partea laterală dreapta pe Mihai David, care se deplasa cu bicicletă în aceeași direcție, aruncându-l într-un cap de pod.

„Sezon ciclistic distrus de un șofer care la prima manevră neregulamentară pe sosea nu a reușit sa mă accidenteze evitând ul in ultimul moment.A venit după mine ma acroșat lateral proiectându mă într un cap de pod. Imploram sa cheme salvarea și nu a vrut. Fiind beat a fugit de la locul accidentului. Dacă o sa mai pot pedala am sa merg cu mașina pana la buza pădurii. Multiple plagi și coloana vertebrală facturată”, a scris pe pagina sa de Facebook sportivul.

Mihai David a reprezentat România la singurul concurs de Cross Country pe zăpadă din lume acreditat de Uniunea Ciclistă Internațională, care a avut loc în ianuarie,  în Elveția.

Din nefericire, el nu se va mai putea urca pe bicicletă în următoarele șase luni. Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, apoi pus sub control judiciar. El este cercetat pentru  „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau șter­gerea urmelor acestuia”.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*