Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

CJ speră la venituri de peste 90.000 lei la Festivalul Bucovina Rock Castle din acest an. Cât vor costa biletele

Consiliul Județean Suceava se așteaptă la venituri din încasări la spectacolul din cadrul Bucovina Rock Castle de peste 90.000 de lei. Un proiect de hotărâre privind aprobarea prețurilor biletelor la festival a fost inițiat de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Potrivit acestuia, un bilet de intrare la Festivalul Bucovina Rock Castle ar urma să coste 20 lei/ persoană, iar un abonament 30 lei/persoană.

Solicitarea este motivată de aprobarea în data de 28.03.2017 a Programului acțiunilor culturale organizate de Centrul Cultural Bucovina în 2017, program în care se regăsește și Festivalul Bucovina Rock Castle”, arată Flutur în expunerea de motive.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. #NU-MAI_REZIST says:

    Aţi putea, stimate domn/doamna,să detaliaţi pentru public,ca semn de minim respect pentru contribuabili, din banii cărora se face dezmăţul patronat de CJ in frunte cu imperturbabilul domn Flutur,cum aţi calculat sau cum aţi aflat ca se calculeaza acest “venit” de cca 90.000 lei,in urma intâmplării literar-artistice &micţionare din şanţul Cetăţii de Scaun a Sucevei?
    Deoarece domnul Ursu,sluga preferată a domnului Gâză-Draguşanul+plodul său,zicea ,lepadându-se de raspundere ca de Satana,că Muzeul Bucovinei cotizează,adica sponsorizează,cu 100.000 lei! Iar primăria cu alte 100.000 de lei,başca ce mai dă CJ,ca ciubuc, atât pentru hartisti cât si pentru Gâză&Plod_of_Gâză,acesta din urmă ca artist liric dar si ca membru al juriului!
    Ca sa fie fenomenul sub control!
    Deci,cum se fac calculele? Se adună sumele de mai sus,se scad din incasări,apoi mai ramân cei 90.000 de lei? Că numa’ curăţenia de după dezmăţul numit mai sus ar costa cam 50-60.000 lei,plus igienizarea!
    S-a sărit deja peste cal,iarăşi,e o bataie de joc care nu poate să ramana,pana la urma,fara consecinţe legale!
    Sunt câteva anomalii,incălcări grave ale legilor, enumeram doar câteva:
    -in primul rând,ce are a face secţiunea numită “CENTRUL PENTRU CONSERVAREA SI PROMOVAREA CULTURII TRADITIONALE” din cadrul Centrului Cultural Bucovina,cu asa-zisul festival rock,din care isi trage domnul Gâză&Sohn seva,adica banii ,adica bacşisul său trimestrial ,de la CJ? Pentru cine nu stie,domnul Gâză, cunoscut pe piata ciurucurilor drept Draguşanul,este un marunt funcţionar,numit acolo de toate partidele,pe rând,pentru servicii aduse, ca măcăleandru,in diferite operaţiuni dubioase,incă de dinainte de 1989! Apogeul carierei sale culturale a fost atins la Bucuresti,la cenaclul de la uzinele Vulcan,unde a fost trimis de către organele specializate cu lupta impotriva Legiunii putrefacte,care mai emana ici-colo damph-uri si pestilenţe ce deranjau regimul (statul de drept din vremea aceea…)ca să descâlcescă si să torpileze din interior mişcarea ce urma sa renască la beţiile din fosta casă a lui Zelea-Codreanu,un entomolog (prinzător de fluturi…) care mai venea din când in când pe la Câmpulung,să se reculeaga la o coliba a sa, de pe Rarau…
    Dacă cei care ar trebui să cunoască si sa ţină cont de toate acestea se prefac că nu stiu, se complac in această antantă cordiala cu un ciripitor de duzină,cu impostura si semianalfabetismul său lustruite sub pseudonime ale luptei de clasa,va trebui sa le reamintim in modalităţi mai putin criptice,deoarece bănuiesc că nu in zadar s-a schimbat regimul politic din Romania,inclusiv in aceasta secţiune!
    Impostorul cu pricina,absolvent de liceu scrâşnit,pedepsit cu cartea,ocupă,deci,o funcţie maruntă care se conferă lăutarilor după ureche,fără stiinţă de carte dar cu ceva merite si care trebuie sa câştige si ei un ban in intervalul mort,dintre kumetrii si pâre… De aia are dumnealui,care nu este nici macar lăutar, doua derogări,ca să poate ocupa acea maruntă funcţie din care el işi permite sa facă praf acest moloh creat de Flutur ,numit Centrul Cultural Bucovina,o instituţie fictivă,sinecurală (poate sinecuristică??),facută anume pentru ca prim-secretarii vremelnici de la CJ să-şi poata plăti si indestula, cu bani publici,slugile,culturnicii cu batalama de la organe!

    Ce mai are domnul cu pricina la teşcherea? Mai are ,tot de dinainte de 1989,pe fondul talentului său nativ de sufleur,si o funcţie de sforar&lampagiu la acel simulacru de teatru care se infiinţase atunci.. Ca de unde se vedeau mai bine deviaţiile decât din cuşca sufleurului său, din culise,de la tras sforile,de unde se vedeau până si chiloţii peticiţi ai damelor cu studii superioare,duşmanii săi tradiţionali??
    De pe această poziţie garantată de domnul col.(r) Gheorghe Flutur,impostorul publică ficţiuni,contrafaceri,pe care el le numeşte “cărti” si cu care indoapă primariile inchinate,să le folosească in loc de şampon. La fel,site-ul CCB arata ingrozitor,ca o groapa de gunoi din care se scurge levigatul,ici-colo găseşti pagini de promovare ale lui Dragusanul,contrafacerile sale si ale câtorva acoliţi,de pripas.
    -revenind la chestiune,de ce trebuie sa suportăm această blsfemie privată (din mai multe puncte de vedere…),o manifestare a unor zdruncinaţi cu minte puţina,spre deloc,intr-un loc sacru,protejat legal?
    In termenii legii 422/2001 zona de protecţie instituită in jurul unui monument istoric protejat incepe dincolo de perimetrul monumenului si se duce la distanţe variabile,definite de lege,până la cateva sute de metri,in baza unor criterii riguroase. Insa ei isi fac mendrele chiar in aria monumentului protejat,in incinta sa,şanţul cetăţii face parte integranta din monument,nu face parte nici macar din zona de protecţie!
    In temeiul legii mai sus pomenite,al articolelor 9,alin.1,5 si 6 ,dar si al articolelor 10 si 11,23 si 24 din aceeasi lege ,rezulta fara echivoc ca este vorba despre o profanare,despre o intervenţie ilegală,profund ilegală, intr-un spaţiu nedestinat accesului public altfel decât in condiţiile stipulate de lege!
    Cine si-a asumat aceasta răspundere?
    Să nu ne amăgim: numarul celor care detestă blasfemia numitului Gâză,scormonitorul de cavouri si monumente funerare (bani să iasă!) este infinit mai mare decât al celor care boncăluiesc in şanţul cetăţii,jurizaţi&cântaţi de plodul său! In plus,ori de câte ori i s-a reproşat că permite profanarea locului in care s-a vărsat sange de români,polonezi,turci,unguri, domnul Gâză răspunde că nu este adevărat,dumnealor au montat ,in plus fata de buda iniţiala,inca 2 WC-uri ecologice! Ar mai trebui sa aducă sau să publice dumnealui,pe blogul sau specializat, lista cu răgălaii care stăteau la coada să se micţioneze exclusiv in budele sale ecologice,deoarece probele sunt de sens contrar,kktii dumisale se văd cu ochiul liber,asezaţi oarecum comod pe oasele medievale,deasupra…
    Domnul Gâză mizeaza excesiv pe trecutul său de Erithacus Rubecula,de măcăleandru,pe protecţia unor fosti stăpâni ai săi care mimează,incă,o putere oculta ,ascunsă in bastonul nu de mareşal ci de proletar atins,ironia sorţii,de gută&prostată,boli ale burgheziei si ale extremei drepte,nu-i aşa?…Incă mai joacă la cacealma,dupa un model cunoscut,el ştie,el cunoaşte,el este un “savant”,cercetător pe Internet,autodidact de geniu,este rudă spirituală cu Cantemir din care citează,este depozitarul arhivei personale a lui Stefan cel Mare,are copyright-ul pentru muzica aceluiaşi,ba ştie chiar si desparţirea in silabe,numai dacă nu-l încurci cu observaţii inutile,cum fac unii sutanişti cu studii superioare nocive!
    Pe ce mizează unii,precum domnul Ghiţă,susţinând astfel de lepre cazone,otrepe culturale,din bani publici,incă nu se ştie. Insă la orizont incepe să mijească o kurvă de glasnost,din rezerva săracă de lumină a statului paralel ,de drept kioristic,care va face ,inevitabil,o breşă si in aceasta speţă raională,cu mulţi proşti buhaiţi…Că acuma se ceartă intre ei pe greaua moştenire,precum urmaşii nătângi şi băloşi,facuti la beţie cu Nuţi,si care se pârăsc intre ei la şeful de scară, precum că iată ce ne-a pus kiorul să facem,protocoale,chestii…
    Deoarece şi alţi corifei ai aceluiaşi stat,Pinalti,guvernatorul de la Neamţ,de exemplu,terre d’asile,conform schemei lor de salvare,este acum la beci,la secţiunea de numărat oauă,fără îndemn de la Adrian Năstase…Ca să putem parafraza: Măi Gheorghiţă,nici nu ştii/cât de mic incepi să fii!
    Şi in ce ambuscade cu titlu de kkt te-ai băgat,Gheorghe,din trufie,fără să te oblige nimeni,crezând că toată viaţa vei masura doar cubajul la bani,cu kliupa…
    Aşa mă gândesc eu şi aşa să-ţi ajute Dumnezeu si vaca cea neagră.Amin! (cum ar zice,in final,domnul colonel (r)Serban Costache,camaradul dvs, de arme,la o adunare,a celor fără basca pe cap…)

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. CJ speră la venituri de peste 90.000 lei la Festivalul Bucovina Rock Castle din acest an. Cât vor costa biletele | Moldova24

Lăsați un comentariu

*