Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

FOTO! Și-a distrus mașina într-o gură de canal, dar nu a primit niciun leu despăgubire. Vezi daunele pe care le-a suferit autoturismul!

Un sucevean a intrat cu mașina într-o gură de canal, dar nu a primit niciun leu despăgubire. Bărbatul ne-a povestit că totul s-a întâmplat în decembrie, anul trecut, iar de atunci se chinuie să obțină despăgubiri.

Mergeam spre casă. În față la E.on, pe strada Traian Vuia, am auzit o bubuitură puternică, am tras dreapta imediat că văzusem și în oglindă ceva cum se învârte pe asfalt, iar când m-am dat jos am văzut bucăți din bară, ornamente etc..Și pe trotuar, în față la E.on de pe banda a doua capacul de canal a ajuns pe trotuar. Am sunat imediat la poliție…ei au spus că dacă nu sunt victime sau cineva vinovat să vin eu la ei la sediu”, a spus Cătălin Moroșanu.

Bărbatul spune că de atunci tot încearcă să își primească despăgubirile în condițiile în care reparațiile mașinii se ridică la aproximativ 5.000 lei.

A doua zi am aflat al cui e canalul, au recunoscut și ei. De la Telekom am primit răspuns prin telefon că nu mi-o repară că n-am procesul verbal pe care nu mi-l dă nimeni în cazul meu că așa e legea. Acel proces verbal se dă atunci când mai este un vinovat sau dacă aveam eu defecțiuni tehnice la mașină, dacă eram băut etc. Eu am încercat să cad cu ei la o înțelegere și cu piese din dezmembrări le luam eu le duceam bon, factură etc…Au zis că nu, ei fac totul în service cu piese noi etc, cu cine au ei contract. M-au sunat să merg într-o zi să fac o prefactură, am făcut, le-am dat-o și de atunci m-a sunat odată o doamnă de la București Telekom și a zis că nu am procesul verbal și nu mă poate ajuta”, a spus, cu revoltă, bărbatul.
Supărat că nu a găsit înțelegere să rezolve totul pe cale amiabilă, Cătălin Moroșanu este hotărât să apeleze la instanță.

Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Și-a distrus mașina într-o gură de canal, dar nu a primit niciun leu despăgubire. Vezi daunele pe care le-a suferit autoturismul! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*