Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Bani de la municipalitate pentru îngrijirea la domiciliu a zece bătrâni nevoiași

Primăria municipiului Suceava urmează să aloce pentru îngrijirea la domiciliu a zece bătrâni nevoiași. Contractul pentru acordarea de servicii sociale pentru anul 2017, încheiat între municipiul Suceava și Asociația „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”- Serviciul social de îngrijiri la domiciliu pentru persoane vârstnice urmează să fie aprobat de consilierii locali în următoarea ședință.

Proiectul „Alături de cei nevoiași și suferinzi” are în vedere furnizarea de servicii de asistență socială de îngrijire la domiciliu pentru un număr de zece persoane vârstnice din municipiul Suceava.

Contribuția municipiului Suceava nu trebuie să depășească suma de 3250 lei/lună, valoarea maximă a contractului fiind de 26.000 lei.

Beneficiarii sunt bătrâni care nu au familie sau nu se află în întreținerea uneia sau mai multor persoane, nu au venituri sau acestea sunt insuficiente pentru a-și asigura traiul, nu pot să-și asigure nevoile socio-medicale din cauza bolii, sunt supuse riscului de marginalizare socială și însingurare.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Bani de la municipalitate pentru îngrijirea la domiciliu a zece bătrâni nevoiași | Moldova24

Lăsați un comentariu

*