Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Cinci biserici din Suceava vor primi aproape 380.000 de lei de la bugetul local. Vezi pentru ce!

Cinci biserici din municipiul Suceava vor mai primi aproape 380.000 de lei de la bugetul local. Consilierii locali vor vota, în ședința de pe 27 aprilie, un proiect de hotărâre ce precede alocarea a 379.600 de lei pentru cinci unități de cult din municipiu.

Potrivit proiectului, parohia „Nașterea Maicii Domnului” ar urma să primească 100.000 de lei pentru continuarea lucrărilor la biserică, respectiv executarea cu marmură și mozaic artistic a pardoselilor bisericii și hidroizolații la lăcașul de cult.

Tot 100.000 de lei ar urma să primească și parohia „Sfântul Spiridon” pentru continuarea lucrărilor de construire și confecționare a mobilierului specific la biserica parohială.

Parohia „Sfântul Andrei” din Suceava are nevoie de 100.o0o de lei pentru lucrări de reparații ( înlocuirea a două uși, refacere rampe acces pentru persoane cu dizabilități și scări acces) și lucrări de construcție la Biserica filială cu hramul „Binecredinciosul Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt”: lucrări de construcție a clopotniței și placare cu piatră naturală pentru protecția zidurilor din jurul bisericii.

Pentru parohia „Sfântul Mare Mucenic Mina” din Obcini ar urma să fie alocată suma de 50.000 de lei pentru realizarea de axionițe sculptate în piatră naturală, iar 29.600 de lei ar urma să ajungă în vistieria Bisericii lui Dumnezeu Penticostală „Speranța”, pentru realizarea instalațiilor termice interioare.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Cinci biserici din Suceava vor primi aproape 380.000 de lei de la bugetul local. Vezi pentru ce! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*