Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Posturi de inspectori școlari scoase la concurs de ISJ Suceava

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Suceava scoate la concurs mai multe posturi de inspectori școlari.

Este vorba despre un post de inspector şcolar pentru monitorizarea programelor privind accesul la educație (jumătate de normă), inspector şcolar pentru învăţământ primar (o normă), inspector şcolar pentru limba și literatura română (două norme), inspector şcolar pentru biologie (jumătate de normă), inspector şcolar pentru socio-umane (jumătate de normă), inspector şcolar pentru religie (o normă), inspector şcolar pentru minorităţi naționale – altele decât ucraineană (jumătate de normă), inspector şcolar pentru management instituțional (jumătate de normă).

Candidații se pot înscrie până pe 24 aprilie la ora 16.00, la sediul ISJ Suceava. Aceștia trebuie să îndeplinească mai multe condiții, printre care să fie membri în Corpul național de experți în management educațional, să aibă calificativul anual, în ultimii cinci ani, de foarte bine și să nu fi fost sanționați disciplinar în aceeași perioadă.

Vezi aici detalii!


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. RADU says:

    Pe acele posturi sunt persoane doar nu sunt validate prin concurs.Pensionarii ies la pensie,s-a eliberat vreun post de pe urma pensionarilor???

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*