Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Trei școli din județul Suceava au catalog electronic. Părinții primesc notele și absențele copiilor prin SMS

Trei școli din județul Suceava au catalog electronic. Unitățile de învățământ care au implementat acest catalog sunt:  Colegiul Național “Stefan cel Mare”, Liceul cu Program Sportiv și Scoala privată Filadelfia.

Astfel, cu ajutorul unei aplicații instalate pe tabletă, profesorii le pot comunica părinților, în timp real, notele pe care elevii le iau sau dacă absentează. Așadar, părinții primesc un SMS sau un mesaj pe aplicație cu notele și absențele copiilor lor.

Sistemul este extrem de eficient în relaționarea instituției de învățământ cu fiecare dintre familiile elevilor astfel încât totul să se desfășoare spre binele elevului. Totuși, catalogul electronic presupune și un volum mai mare de muncă pentru profesori.

Astfel, părinții de la cele trei școli află în timp real dacă copilul lor a lipsit de la școală, a obținut o notă proastă sau au avut un comportament inadecvat. Mesajele se transmit fiecărui părinte în parte sau grupului de părinți, în funcție de confidențialitatea acestuia.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. gigi says:

    Pe la liceele industriale care părinți??Cei din Italia,Spania CARE NU-ȘI VĂD COPIII CU ANII?SI BIEȚII BUNICI CHIER PE CATALOGUL ELECTRONIC NU STAU!!!!!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*