Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

20 de localități din județul Suceava, fără curent electric, la orele amiezii

Un număr de 20 de localități din județul Suceava se aflau vineri, la orele amiezii, fără curent electric, dintre care 12 localități afectate total: Văleni, Botești, Brădățel, Lămășeni, Mihăilești, Pocoleni, Rădășeni, Rotopănești, Bănești, Cotu Dobei, Fîntînele, Stamate și 8 localități rămase alimentate parțial cu energie electrică: Poiana Mărului, Straja, Brodina, Horodnicu de Sus, Verești, Fălticeni, Horodniceni, Baia.

În județul Suceava erau la ora 10:00, un număr de 6330 de consumatori casnici nealimentați în cele 20 localităti, 4 echipe de intervenție ale operatorului de distribuție a energiei electrice sunt în teren pentru remedierea defecțiunilor, 66 de posturi de transformare și 5 linii electrice nealimentate.

Reprezentanții Delgaz Grid susțin că echipele de lucrători intervin pentru remedierea defecțiunilor, dar acțiunea lor este îngreunată de viscolul puternic.

„Echipele companiei noastre şi ale contractorilor lucrează în continuare pentru remedierea avariilor, dar activităţile sunt mult îngreunate de căile de acces şi condiţiile meteorologice”, susține Delgaz Grid.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. 20 de localități din județul Suceava, fără curent electric, la orele amiezii | Moldova24

Lăsați un comentariu

*