Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

O familie din Suceava face afaceri de 58 mil. lei din încălţăminte şi curele din piele

O afacere de familie din judeţul Suceava, care produce şi comercializează încălţăminte şi curele din piele, a ajuns anul trecut la afaceri de circa 58 mil. lei (12,9 mil. euro), potrivit zf.ro.

„Momentan, în gru­pul de firme Marelbo, lucrează 670 de angajaţi. Anual angajăm aproximativ 30-50 de oameni noi. În 2015, compania încheia cu un profit de 11,6 milioane de lei şi o cifră de afaceri de 48,2 mil. lei. În 2016, am avut o creş­tere de aproxi­ma­tiv 20%“, spune Ionuţ Bobu, unul dintre cei care manageriază busi­nes­sul, alături de un alt mem­bru al familiei, Aurel Bobu.

Fabrica de încălţă­minte Marelbo se află în oraşul Vicovu de Sus din judeţul Suceava, unde familia produce zilnic, în medie, 2.700 de perechi de încălţăminte şi 200 de curele. În prezent, Marelbo are 49 de magazine proprii în România, cărora li se adaugă un magazin online, de unde vinde către toate ţările din Europa. Familia Bobu vinde încălţăminte Marelbo în Ucraina, Austria, Italia, Spania şi Germania, iar în viitor îşi doreşte să pătrundă şi pe piaţa canadiană.

Continuarea pe ZFCorporate


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. RADU says:

    Au piele foarte proasta in produsele comercializate.O piele foatyr tare,dură de proasta calitate.Pun si talpe din cauciuc si miroase piciorul foarte urat după 1-2 purtări.Ar trebui sa imbunatateasca ceva ca preturile sunt mari si calitatea foarte proasta.Probabil afacerea este foarte prospera daca preturile sunt mari si calitatea proasta rezulta un profit MAXIM pe seama cumparatorilor!!!In SUCEAVA AM INTALNIT MARFA MAI SCUMPA CA IN cluj sau alte orase mari unde piata concurentiala este mai mare si pretul mare nu se justifică!!!NU AR TREBUI SA MAI CUMPARAM LA AȘA PRETURI MARI!!NICIODATA NU AU REDUCERI,TIN CATE UN PRODUS VECHI SI DEMODAT LA PRET FOARTE MARE PANA SE VINDE!!!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*