Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Cât costă o casă-muzeu în județul Suceava

Casele vechi nu se mai demolează: se desfac bucată cu bucată și se recondiționează! Sunt case de sute de ani, multe lăsate în paragină, dar cu valoare sentimentală, iar proprietarii nu se încumetă să le demoleze. Preferă să le vândă bucată cu bucată!

Vînd casă bătrânească, veche de peste 100 de ani. Atenție!!! Se vinde doar casa unui colecționar dispus să o demonteze de pe terenul meu și să o asambleze la locația dorită de cumpărător”, scrie Marius pe un site de anunțuri imobiliare.

Casa se află în Câmpulung Moldovenesc – Suceava și este construită integral din bârne de lemn, în stilul specific zonei. Prețul, pomană curată: numai 10.000 de lei!

Tot în Bucovina, la Mănăstirea Humorului, un alt proprietar și-a scos ”cocioaba” la mezat. Este vorba de o căsuță veche în patru laturi, cu prispă și mobilier din vremea străbunicilor.

”Casa e veche, dar a fost locuită până acum doi ani. Arată foarte bine și se vinde cu toate bunurile care sunt la interior”, spune vânzătorul. La pachet, vin carpetele lucrate manual, obiecte de uz caznic din lemn, tablouri, paturi cu rogojini și dulapuri vechi de când lumea. Prețul, o nimica toată: numai 3.000 de euro!

Sursa: click.ro


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Cât costă o casă-muzeu în județul Suceava | Moldova24

Lăsați un comentariu

*