Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Proiecte de maximă importanță pentru Dumbrăveni: modernizarea unor drumuri și extinderea rețelei de apă și canalizare

Conducerea Primăriei Dumbrăveni are în vedere câteva proiecte de maximă importanță pentru comună. Unul vizează modernizarea unor drumuri comunale, iar un altul extinderea rețelei de apă și canalizare.

Proiectele referitoare la drumuri au punctaj maxim, susține primarul comunei, Ioan Pavăl, care a menționat că are siguranța că vor fi finanțate.

„Avem două proiecte europene depuse recent, unul pe drumuri comunale, un drum care duce din Dumbrăveni spre Sălăgeni, e singurul sat pe care îl are comuna, apoi un drum care face spre câmp. Sunt pe fonduri europene, unde se dă posibilitatea să asfaltezi drumuri de câmp. Eu am prins și proiectul acesta, pe fonduri europene”, a declarat, pentru SuceavaNews, Ioan Pavăl.

De asemenea, primarul comunei susține că a câștigat și un proiect pentru apă și canal, tot pe fonduri europene. Acesta vizează extinderea de apă-canal în toată localitatea și are o valoare de un milion și jumătate de euro.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Proiecte de maximă importanță pentru Dumbrăveni: modernizarea unor drumuri și extinderea rețelei de apă și canalizare | Moldova24

Lăsați un comentariu

*