Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Individ trimis în judecată după ce a încercat să omoare un tânăr cu toporul

Un individ a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, în stare de libertate, pentru tentativă de omor.

Este vorba despre Ionuț Nastiuc. Potrivit anchetatorilor, în seara zilei de 08 august 2011, F.A.C i fratele său au fost agresați cu obiecte contondente de un grup de tineri din localitățile Ostra și Stulpicani.

Cei doi se deplasau cu un autoturism pe DJ 177 Ostra pe direcția de mers Stulpicani, iar în dreptul unei locuințe s-au intersectat cu o autoutilitară, care le-a blocat calea de acces, oprind pe orizontală, pe ambele sensuri de circulație.

Din autoutilitară au coborât mai multe persoane, printre care și Ionuț Nastiuc, împreună cu tatăl său N.V..

Nastiuc avea un topor, iar tatăl său o rangă de fier și i-au reproșat lui F.A.C că i-ar fi agresat pe Nastiuc și fratele acestuia, apoi Nastiuc l-a lovit cu muchia toporului în zona capului.

Victima s-a prăbușit la pământ, iar când a reușit să se ridice, a vrut să fugă, dar a fost lovită din nou de Nastiuc cu toporul.

La locul respectiv au apărut mai multe autoturisme din care au descins mai multe persoane, prieteni și cunoștinte de-ale inculpatului, chemați de acesta. Conflictul a fost aplanat și a luat sfârșit ca urmare a apariției organelor de ordine.

Potrivit raportului de constatare medico-legală, victima a prezentat un traumatism cranio cerebral cu plăgi contuze suturate, fractură deschisă cu înfundare parietală stângă și cu prezența de microfibule de emfizem la nivel epidural, traumatism toracic cu echimoze și excoriații, care au necesitat pentru vindecare 24 — 25 zile îngrijiri medicale.

Deși urmare a agresiunii viața victimei nu a fost pusă în primejdie, numărul relativ mare de zile de îngrijiri medicale acordate acesteia, obiectul contondent dur folosit de inculpat apt de a produce moartea, precum și zona vitală vizată atestă fără echivoc intenția inculpatului Nastiuc Ionuț de a-i suprima viața.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluționare, Tribunalului Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Individ trimis în judecată după ce a încercat să omoare un tânăr cu toporul | Moldova24

Lăsați un comentariu

*