Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Tânăr trimis după gratii după ce a condus fără permis, a intrat cu mașina într-o căruță, rănind doi copii, apoi și-a văzut de drum

retinuti arestat- suceavaUn tânăr trimis după gratii după ce a condus fără permis, a intrat cu mașina într-o căruță rănind doi copii, apoi și-a văzut de drum.  Ilie Claudiu Pandel a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Fălticeni, la începutul acestei luni, pentru  două infracţiuni de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie sau a procurorului.

El va sta după gratii trei ani și zece luni și a fost obligat de instanță la plata către stat a sumei de 4800 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat, din care suma de 4000 lei din cursul urmăririi penale. Decizia nu este definitivă.

La data de 25 decembrie 2016, între orele 02.10 şi 04.07 deşi nu poseda permis de conducere, a condus un autoturism pe drumurile publice de pe raza comunei Baia, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo în care se aflau doi minori, în urma impactului rezultând vătămarea corporală a acestora, care au suferit leziuni pentru a căror vindecare au fost necesare 105 – 110, respectiv 80 – 85 zile îngrijiri medicale. După ce a produs accidentul rutier, inculpatul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tânăr trimis după gratii după ce a condus fără permis, a intrat cu mașina într-o căruță, rănind doi copii, apoi și-a văzut de drum | Moldova24

Lăsați un comentariu

*