Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Un tânăr beat mort și fără permis a furat mașina fratelui său și a ieșit la plimbare. Cum s-a terminat „aventura”

Un tânăr de 22 de ani, din orașul Frasin, a furat mașina fratelui său și a ieșit la plimbare, prin Stulpicani,  deși era beat mort și nici nu avea permis de conducere.

Fratele său a anunțat, luni seară, polițiștii, care au pornit pe urma tânărului.
Polițiștii deplasați operativ la fața locului, au identificat pe raza comunei Stulpicani, pe o uliță înfundată, autoturismul sustras și tânărul de 22 de ani, din orașul Frasin, aflat în stare de ebrietate, despre care, fratele său de 25 de ani, din aceeași localitate, a afirmat că i-a sustras autoturismul din curtea locuinței și l-a condus pe drumurile publice.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de 22 de ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul de 22 de ani s-a ales cu dosar penal pentru „furt în scop de folosință”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un tânăr beat mort și fără permis a furat mașina fratelui său și a ieșit la plimbare. Cum s-a terminat „aventura” | Moldova24

Lăsați un comentariu

*