Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Au aprobat bugetul local pe ultima sută de metri. Salariații au fost la un pas să nu-și primească salariile

Administrația din comuna Straja a fost la un pas de blocaj. Pe 3 aprilie, când în ședința de CL urma să se aprobe bugetul local, cvorumul de ședință nu a fost întrunit deoarece consilierii PNL au spus pas ședinței din cauza unor ambiții politice.

Primarul comunei Straja, Mihai Juravle, (foto) a mers să discute inclusiv cu ministrul Finantelor Publice, Viorel Ştefan, despre modul în care situaţia poate fi deblocată.

Ulterior, în cursul zilei de joi, 6 aprilie 2017, o delegaţie a Prefecturii Suceava a analizat la Straja situaţia intervenită, în condiţiile în care ultima zi de depunere a bugetului local la Administraţia Finanţelor Publice Suceava este vineri, 7 aprilie 2017.

După discuţiile purtate s-a decis convocarea, de îndată, a unei şedinţe a Consiliului Local Straja pentru vineri dimineaţă la ora 8:30 când s-a asigurat cvorumul de şedinţă şi s-a votat bugetul local.

„Situaţia a fost deblocata, iar cei peste o sută de salariaţi din educaţie, servicii sociale şi Primărie vor putea să-şi primească salariile înainte de Sărbatorile Pascale”, a declarat primarul Mihai Juravle.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Au aprobat bugetul local pe ultima sută de metri. Salariații au fost la un pas să nu-și primească salariile | Moldova24

Lăsați un comentariu

*