Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Tânăr arestat preventiv după ce a spart o casă la Pojorâta și i-a furat peste 3.000 de lei unui bărbat

Un tânăr de 18 ani a fost arestat preventiv, vineri, pentru 30 de zile pentru furt calificat, la propunerea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit procurorilor, Marcel Ferdinand Drosceac, în noaptea de 15 spre 16 martie, împreună cu suspectul minor V. Z. C. în vârstă de 17 ani, au pătruns succesiv, fără drept, prin forţarea, spargerea şi escaladarea mai multor geamuri în imobilul de locuit şi anexele situate în comuna Pojorâta, aparţinând persoanei vătămate S. E., iar din interior au sustras o butelie de aragaz şi trei covoare, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 1500 lei.
Bunurile sustrase de către aceştia au fost ascunse la adresa de domiciliu a lui Drosceac, în comuna Pojorâta.

De asemenea, la data de 20 martie, în intervalul orar 18:50-19:00 cei doi, după ce în prealabil au urmărit un bărbat de 48 de ani ( H. M.) pe strada Alexandru Bogza, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, au profitat de neatenţia acestuia şi i-au sustras o geantă în care se afla suma de 3100 lei.

Punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă procesuală specifică a urmăririi penale, aceasta neînlăturând nicidecum prezumţia de nevinovăţie de care beneficiază inculpatul”, precizează procurorii.

Un bărbat a rămas fără 3.100 lei în timp ce aștepta un microbuz pe o stradă din Câmpulung. Un tânăr a fost reținut


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*