Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

VIDEO! Își pun viața în pericol. Deși trecerea de pietoni din fața Shopping City a fost desființată, sucevenii traversează prin același loc

Își pun viața în pericol în timp ce traversează strada. Deși trecerea de pietoni din fața Shopping City din municipiul Suceava a fost desființată, sucevenii traversează prin același loc.

Femei, bărbați, bătrâni și chiar copii ignoră semnul Interzis și preferă să treacă, așa cum s-au obișnuit, pe locul unde a fost trecerea de pietoni.

Un bătrân, care abia se putea mișca cu ajutorul unui baston, a fost filmat în timp ce traversa neregulamentar, ce-i drept asigurându-se de mai multe ori.

Trecerea de pietoni de lângă pod, de la bazar, a fost deja desființată, iar cea de la giratoriul mic (Dedeman) a fosy mutată. Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, susține că joi se toarnă asfalt pe noua bandă de acces spre bazar.

Se toarnă asfalt pe noua bandă de acces spre bazar, lucrăm la micșorarea sensului giratoriu iar în această seară, după ora 18.30, vom asfalta în jurul acestuia. Trecerea de pietoni de lângă pod a fost desființată iar cea de la giratoriul mic (Dedeman) a fost mutată la jumătatea distanței dintre stațiile de transport public”, precizează viceprimarul.

Potrivit acestuia, accesul spre Shopping City se face deja pe sub pasajul de cale ferată, iar de săptămâna viitoare va fi gata și banda special amenajată pentru ei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*