Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Tânărul de 28 de ani, care a urcat la volan beat și fără permis și a produs un grav accident, reținut de polițiști

Tânărul de 28 de ani, din Vicovu de Sus, care, marți, a urcat beat și fără permis la volan și a produs un grav accident de circulație, a fost reținut de polițiști urmând ca miercuri să fie dus în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

„Cercetările continuă, tânărul de 28 de ani, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi „distrugere din culpă”, ce va fi soluționat procedural”, susțin polițiștii.

Petrică Cornaci s-a urcat beat și fără permis la volanul unei mașini, iar în timp ce o conducea, din cauza vitezei a pierdut controlul asupradirecţiei de mers, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu doi arbori ornamentali, după care cu gardul din beton al unei locuinţe și cu un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt.

Atât tânărul de 28 de ani, cât și un minor de 16 ani, pasager în autoturism, au fost răniți și duși la spital. Adolescentul de 16 ani era în stare foarte gravă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*