Luni 08 August 2022, Actualizat acum 219 zile 12:00 am

FOTO! Adăpost de animale cuprins de flăcări la Bănești. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale (Update)

Un incendiu a izbuznit, în noaptea de marți spre miercuri, în localitatea Bănești, comuna Fântânele.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Fântânele, au intervenit cu 4 autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Băneşti, comuna Fântânele.

La sosirea echipajelor, ardea violent acoperişul unei construcţii corp comun, ce îngloba o bucătărie de vară, o şură şi o magazie, existând pericolul de propagare la casa de locuit.

Pe timpul intervenţiei, echipajul pompierilor paramedici SMURD a acordat primul ajutor medical unei femei (78 de ani), care a suferit un atac de panică, şi unui bărbat (38 ani), care s-a intoxicat cu fum. Ulterior, femeia a refuzat transportul la spital, dar bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Au ars acoperişul corpului comun pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi şi şura, în totalitate, pe 50 de metri pătraţi. Au mai fost afectate de foc circa 2 tone de cartofi, o tocătoare de furaje şi pereţii bucătăriei.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului sau scânteilor provenite din coşul de fum deteriorat.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*