Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Accident grav produs de un tânăr beat și fără permis. A intrat cu mașina în doi arbori, într-un gard, apoi a pus la pământ un stâlp

Un grav accident de circulație a avut loc, în noaptea de luni spre marți, pe strada Calea Cernăuți din orașul Vicovu de Sus.

Un tânăr de 28 de ani s-a urcat beat și fără permis la volanul unei mașini, iar în timp ce o conducea, din cauza vitezei a pierdut controlul asupradirecţiei de mers, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu doi arbori ornamentali, după care cu gardul din beton al unei locuinţe și cu un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt.

Atât tânărul de 28 de ani, cât și un minor de 16 ani, pasager în autoturism, au fost răniți și duși la spital. Adolescentul de 16 ani era în stare foarte gravă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,88 mg/lalcool pur în aerul expirat, după care, la spital, acestuia și victimei, li s-au recoltatmostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că,tânărul are permisul de conducere suspendat din 09.03.2017. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi „distrugere din culpă”, ce va fi soluționat procedural”, precizează purtătorul de cuvânt al Poliției Suceava, cms. Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*