Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Sucevean ucis după un chef cu 28 de muncitori la o pensiune

Un bărbat de 33 de ani, din Suceava, tată a unui copilaș de un an, a fost ucis după o petrecere cu 28 de muncitori care a avut loc la o pensiune din comuna Chiuza din Bistrița.
Totul s-a petrecut sâmbătă seară, când suceveanul împreună cu alți 27 de colegi de muncă s-au cazat la o pensiune din satul Piatra pentru a face lucrări pentru firma RDS/RCS, iar seara au început o petrecere.

Câțiva localnici au ținut să li se alăture, iar după ce au chefuit cu toții cu mult alcool, la final s-au pus pe scandal. Alungați de proprietarul pensiunii, aceștia au ieșit afară, dar au continuat să se bată.

Potrivit Bistrițeanul.ro, Dumitru Roman, un bărbat de 48 de ani din Piatra, a găsit un par la marginea drumului și l-a lovit în zona capului pe unul dintre muncitori, din Suceava. Acesta a rămas inconștient pe drum.

Au fost chemate echipaje medicale, iar bărbatul lovit a fost transportat la o clinică din Cluj-Napoca. A fost operat, însă lovitura a fost foarte gravă și a murit duminică noaptea.

Cinci dintre bărbații din Piatra care au fost implicați în scandal sunt sub control judiciar, iar Dumitru Roman este reținut. Printre cei cercetați sub control judiciar se numără și fiul lui Roman. Acesta a participat la bătaie și este minor.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. rob says:

    este mizeria asta de obicei la tara , daca nu esti de acolo, au chef sa-ti dea in cap

    si mai este mizeria asta de obicei, sa bei pina te faci pulbere, putini stiu sa bea doar cit sa se simta bine …

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*