Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Cezar Cioată, noul director al Sucursalei Suceava a Companiei Naționale a Uraniului: Primul lucru pe care mi-l doresc este continuarea activității

Fostul deputat Cezar Cioată este, de luni, 3 aprilie,  noul director al Sucursalei Suceava a Companiei Naţionale a Uraniului.

Cioată a fost și șef al compartimentului electromecanic la Mina Crucea-Botoșanu și are o vechime de 12 ani în domeniu. A fost atât maistru, cât și inspector șef, iar acest lucru l-a făcut să se implice mai mult în rezolvarea problemelor de la mină inclusiv în perioada cât a fost deputat.

„Nu pot vorbi de priorități, ci de necesități, iar primul lucru pe care mi-l doresc este continuarea activității, cel puțin până în 2020, atât timp cât avem licență de exploatare, după care salariile, retribuirea personalului să se facă la timp sau pe cât posibil la timp”, ne-a declarat Cezar Cioată.

Cioată recunoaște că nu o să fie ușor, mai ales în condițiile în care a fost și o perioadă de două săptămâni de stagnare a activității, dar susține că va face tot posibilul pentru rezolvarea problemelor de la Sucursala Suceava.

Mi-am început cariera aici, vreau să o termin, dacă se poate, aici”, a spus noul director.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*