Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Apel către Ion Lungu: „Tu ca primar te plângi că sucevenii nu-și plătesc impozitele, dar bieții suceveni unde să-și parcheze mașinile?”

Președintele organizației sucevene a Partidului Verde, Dan Acibotăriță, își arată nemulțumirea față de faptul că Primăria Suceava nu asigură suficiente locuri de parcare pentru suceveni.

El face un apel către primarul Ion Lungu să ofere mai multe variante pentru cetățeni să-și parcheze mașinile.

„Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că Primăria municipiului Suceava are obligația de asigura locuri de parcare pentru cei care merg să-și plătească impozitele, taxele sau vor  să-și rezolve alte probleme la ei, adică la primărie. Este inadmisibil, ca un sucevean după ce își plătește taxele datorate statului, să primească amendă pentru că și-a parcat mașina pe unde a găsit un loc liber. Nu este vina lui că în zona unde își are biroul dl. Lungu nu este asigurat un loc de parcare. Tu ca primar te plângi că sucevenii nu-și plătesc impozitele, dar bieții suceveni unde să-și parcheze mașinile? Primăria le-a oferit variante? Momentan nu se văd”, precizează, într-un comunicat de presă, Acibătăriță.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Apel către Ion Lungu: „Tu ca primar te plângi că sucevenii nu-și plătesc impozitele, dar bieții suceveni unde să-și parcheze mașinile?” | Moldova24

Lăsați un comentariu

*