Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

„Caravana UMF Iași” vine la Suceava. Vezi când și la ce licee!

Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași a dat startul, în luna martie, unei ample acțiuni de prezentare a ofertei educaționale pentru anul universitar 2017/2018 precum și de consiliere și orientare profesională a elevilor din clasele a XI-a și a XII-a. Intitulat „Caravana UMF Iași”, proiectul vizează 80 de colegii și licee din județele Iași, Vaslui, Neamț, Bacău, Botoșani, Suceava, Vrancea, Brăila și Galați.

„Caravana UMF Iași” își propune să aducă în atenția elevilor o prezentare a facultăților și a bazei materiale a Universității, a oportunităților pe care le poate avea un student medicinist în Iași și o discuție despre perspectivele de carieră pe care studenții le au, după terminarea unei facultăți din cadrul UMF Iași.

Acțiunea este menită să scoată în evidență valori specifice ale Universității precum excelența academică, oferta educațională, detaliile admiterii, baza materială și socială, oportunitățile care disting UMF Iași de celelalte universități de profil.

Până la finalul lunii mai, cadre didactice și studenți ai Universității de Medicină și Farmacie ‘Grigore T. Popa’ din Iași vor merge în 80 de colegii și licee din zona Moldovei pentru a întâlni viitorii absolvenți și a le prezenta acestora oferta educațională a facultăților UMF Iași. S-au ales liceele de top din fiecare reședință de județ precum și liceele importante din orașele acestor județe, făcându-se anterior și o analiză amănunțită asupra locului din care provin candidații admiterii la UMF Iași. Mai mult, atât cadrele didactice cât și studenții care susțin prezentările în cadrul Caravanei UMF Iași sunt absolvenți ai acestor licee.

În intervalul 3-5 aprilie, vor avea loc vizite în colegiile: CN „Dragoș Vodă” din Câmpulung Moldovenesc, CN „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului, CN „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți, CN „Petru Rareș” și CN „Ștefan cel Mare” din Suceava și CN „Nicu Gane” din Fălticeni.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. „Caravana UMF Iași” vine la Suceava. Vezi când și la ce licee! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*