Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Poliția Economică din Suceava are un nou șef. Cine a promovat concursul!

Inspectoratul Județean de Poliție Suceava a organizat, joi, concurs pentru ocuparea funcţiei de şef serviciu la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

La examen a participat un singur ofițer, care a fost declarat admis. Este vorba de comisarul-şef de poliţie Daniel Adrian Ilisei, cel care a fost notat cu 8.40 la interviul structurat pe subiecte profesionale, din tematica şi bibliografia stabilite de comisie.

Ilisei, în vârstă de 44 de ani, conduce Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din 2016, el preluând atunci interimatul după ce comisarul-şef Neculai Ștefan a ieşit la pensie.

Ilisei lucrează în IPJ Suceava din 1993. S-a angajat ca agent de poliţie, desfăşurându-şi activitatea în această calitate la structurile de ordine publică şi apoi la Serviciul de Investigare a Fraudelor din Poliţia suceveană. În anul 2005 a promovat concursul de trecere în corpul ofiţerilor din cadrul agenţilor de poliţie iar în intervalul 2005 – 2009 a lucrat ca ofiţer activ în cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor (SIF), dar apoi şef Birou Contrabandă în SIF din IPJ Suceava.


Loading...

loading...

4 Comentarii

  1. sageata says:

    Păzea că vine!Sacoșe prin Bazar și alte metehne….

    Răspunde
  2. lulu says:

    Sa aveti noroc!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Poliția Economică din Suceava are un nou șef. Cine a promovat concursul! | Moldova24
  2. Șef nou și la Serviciul Cazier Judiciar din cadrul IPJ Suceava. Cine a promovat examenul! | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*