Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, marcată, luni, la Suceava. Vezi cum!

Nadia Crețuleac, directorul DGASPC Suceava

Nadia Crețuleac, directorul DGASPC Suceava

Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului va fi marcată, luni, la Suceava, pentru al IV-lea an consecutiv, de Complexul de Recuperare Neuro-Psiho-Motorie „Blijdorp- O nouă viață” Suceava în colaborare cu Asociația Blijdorp România.

Potrivit unui comunicat transmis de directorul Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Suceava, Nadia Crețuleac, din 31 martie, până pe 3 aprilie, clădirea va fi iluminată pe timpul nopții în albastru, culoarea simbol a acestei zile și va avea amplasat un banner pentru a marca evenimentul.

Luni, între orele 10-11, vor avea loc activități motorii în cadrul complexului: cros, pase cu mingea la coș, traseu cu obstacole. Beneficiarii vor primi diplome.

Totodată, va putea fi admirată o expoziție cu fotografii realizate de tânărul A.C., diagnosticat cu autism, care va fi amplasată la intrare în clădirea Centrului de Zi pentru Adulți.

Un grup de copii va participa, între orele 11.00- 12.30, la o ședință de terapie cu animale la ferma de cai de la Lucăcești.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*