Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

FOTO! Patru suceveni prinși la cerșit. O tânără însărcinată profita de copilul său de un an și jumătate pentru a cere bani

Patru persoane din județul Suceava au fost prinse apelând la mila oamenilor pe străzile din Botoșani. O tânără însărcinată, în vârstă de 22 de ani, din Preutești, a fost prinsă la cerșit cu un copil de un an și sase luni, de polițiștii locali din Botoșani.   Ea s-a folosit de minora Andreea S., de un an și șase luni, pentru a impresiona cetăţenii municipiului, cele două fiind găsite la cerșit pe Calea Naţională din municipiul Botoșani.

like facebookDe asemenea, Pintili B. în vârstă de 46 ani din Liteni Suceava, a fost depistat la cerșit pe străzile din Botoșani. Asupra acestuia s-a găsit un telefon de top şi suma de 235 lei.  O altă suceveancă a apelat la mila publicului din Botoșani, spunând că este bolnavă de cancer, de unde a reuşit să adune 302 lei.

Un alt tânăr de 21 ani, din Gura Humorului, a fost depistat la cerșit de polițiștii locali. Acesta le-a povestit polițiștilor a se întoarce de la înmormântarea regretatei artiste M. Ciuculete şi și s-a oprit în Botoșani, unde a făcut 107 lei din cerșit.

Cei patru suceveni au fost sancţionaţi cu 200 lei amendă şi îndepărtaţi din zona.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*