Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Ion Lungu, despre fluidizarea traficului pe Calea Unirii: În final va rămâne o singură trecere de pietoni din patru, oricum se va cunoaște o îmbunătățire

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a făcut o serie de precizări legate de noile măsuri de fluidizare a traficului rutier pe Calea Unirii din municipiul Suceava.

Trecerea de pietoni de la Carrefour și Ambro a fost desființată. Urmează ca până la sfârșitul săptămânii să o punem în funcțiune undeva la jumătatea distanței dintre Ambro și Dedeman. Deci este un nou pas ca să spun așa pentru fluidizarea traficului în zona Calea Unirii. În final va rămâne o singură trecere de pietoni din patru, oricum se va cunoaște o îmbunătățire a traficului rutier în zonă”, a declarat Ion Lungu.

Edilul susține că trecerea de pietoni pe sub podul de la bazarul Suceava este facultativă. Persoanele cu dizabilități, cei bătrâni o pot folosi pe cea normală, cu semafor.

Până la Paște, primarul speră să termine și a treia bandă spre bazar, dar și să dea în funcțiune noul semafor și să termine ruta specială către Carrefour.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Ion Lungu: Meditez și visez toată noaptea cum să facem sens unic de la intrarea în oraș, până în zona Primăriei, un sens unic cu patru benzi | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*