Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Decizie definitivă! Comisarul Răzvan Andreică, achitat în dosarul în care era cercetat pentru abuz în serviciu și fals în declarații

Comisarul Răzvan Adrian Andreică a fost achitat de magistrații Judecătoriei Suceava  în dosarul în care era judecat pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, purtare abuzivă, fals în declaraţii şi participaţie improprie la fals intelectual.

Decizia este definitivă, după ce Curtea de Apel Suceava a respins apelul declarat de taximetristul Adi Constantin Vieriu împotriva sentinței penale din 22 iunie 2016 a Judecătoriei Suceava, ca fiind tardiv, dar și cel declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, ca fiind nefondat. Pe 22 iunie 2016, Judecătoria Suceava a desfiinţat acuzaţiile procurorilor.

Comisarul Răzvan Adrian Andreică a fost trimis în judecată de procurorii secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, purtare abuzivă, fals în declaraţii şi participaţie improprie la fals intelectual.

Şi asta după ce un şofer de taxi a fost oprit de Andreică în noaptea de 20 ianuarie 2013 în trafic şi i-a luat în mod abuziv actele de identitate şi permisul de conducere pe motiv că i-ar fi intrat în faţa maşinii tăindu-i calea în timp ce se afla cu un coleg în misiune. Taximetristul susţinea că a fost şi înjurat de Andreică, care nu are atribuţii pe linie rutieră.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*