Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Peste 200 de cărți donate de polițiști bibliotecii școlare din Dolhasca

În perioada 20 – 23 martie 2017, polițiștii suceveni au sărbătorit alături de sute de tineri 195 de ani de „lege și onoare”.

Poliţiştii au organizat, premergător Zilei de 25 martie – Ziua Poliţiei Române, activităţi care să implice un număr cât mai mare de tineri şi să le arate acestora ce înseamnă mândria de a fi poliţist şi de a te dedica comunităţii.

„Porţile” IPJ Suceava s-au deschis în această perioadă pentru zecile de copii care au participat la ,,Ziua Porţilor Deschise”. În total 200 de copii au participat la workshop-uri interactive , au vizionat filme educative şi au savurat demonstraţiile cuprinzând exerciţii de luptă desfăşurate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale.

Expoziţia de arme organizată de Serviciul Arme, Muniţii, Substanţe Periculoase i-a captivat pe cei mici care au putut vedea de aproape şi atinge piesele de armament, fiindu-le totodată explicate efectele distructive ale acestora şi pericolul reprezentat de utilizarea neautorizată.

De asemenea, copiii au admirat demonstraţiile câinilor de urmă şi a celor specializaţi în detectarea explozibililor şi a substanţelor interzise.

Echipele mixte, formate din poliţist-conductor şi câine, i-au încântat pe cei mici cu demonstraţii de prindere şi imobilizare a infractorilor.
Copiii s-au bucurat de o atenţie deosebită din partea poliţiştilor, pentru cei mici fiind organizate concursuri educative.

De asemenea, o activitate deosebită s-a desfăşurat la nivelul oraşului Dolhasca, copiii din unităţile de învăţământ primind cărţi donate de poliţişti.
Poliţiştii au donat peste 200 de cărţi bibliotecii şcolare, scopul acţiunii fiind stimularea tinerilor pentru a frecventa cursurile şcolare, a se dezvolta profesional şi personal.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Peste 200 de cărți donate de polițiști bibliotecii școlare din Dolhasca | Moldova24

Lăsați un comentariu

*