Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Primăria Suceava se asociază cu Delgaz pentru extinderea gazului metan în Burdujeni Sat. Lungu: Efortul financiar este de un milion de euro

Primăria municipiului Suceava face demersuri de asociere cu Delgaz Moldova în vederea extinderii gazului metan în cartierul Burdujeni Sat. Este vorba despre un efort financiar al municipalității de aproximativ un milion de euro (4.977.175,39 lei), potrivit primarului Ion Lungu, iar proiectul de hotărâre privind această asociere se va afla pe masa consilierilor locali în ședința de la sfârșitul acestei luni.

Asocierea presupune ca Primăria să realizeze rețeaua de distribuție în cartierele Burdujeni Sat și Tinereții, iar Delgaz Grid va avea ca principală atribuție redimensionarea rețelei astfel încât să facă față necesităților noilor consumatori.

Jumătate din această sumă am prins-o în bugetul anului 2017, suma de două milioane de lei, până se face licitația, este clar că dacă începem la jumătate anului este bine, deci nu se pot consuma toți banii în acest an. Este o veste bună și începem să avem ceva punctual pentru cei care așteaptă gazul metan în cartierul Burdujeni sat”, a declarat primarul Ion Lungu.

Primarul susține că va urma o licitație și este convins că prețul va mai scădea.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Primăria Suceava se asociază cu Delgaz pentru extinderea gazului metan în Burdujeni Sat. Lungu: Efortul financiar este de un milion de euro | Moldova24

Lăsați un comentariu

*