Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Doi suceveni cercetați pentru afaceri cu haine contrafăcute

Doi suceveni sunt cercetați de polițiștii Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Giurgiu pentru afaceri cu haine contrafăcute.

Oamenii legii au documentat activitatea infracțională a 14 persoane (8 din județul Giurgiu, 2 din județul Suceava și 4 din București), care în perioada 18 decembrie 2015 — 14 decembrie 2016, au introdus în România în vederea comercializării, bunuri purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Persoanele au introdus în țară prin intermediul unor societăți internaționale de turism, bunuri contrafăcute (articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și cosmetice ) în valoare de aproximativ 7 milioane de lei.

Au fost indisponibilizate pentru continuarea cercetărilor bunuri în valoare de 6 milioane lei.

La documentarea activității infracționale au fost angrenate și alte structuri ale M.A.I.

Pentru 11 persoane, Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, aceștia fiind cercetați pentru comiterea infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Doi suceveni cercetați pentru afaceri cu haine contrafăcute | Moldova24

Lăsați un comentariu

*