Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Audi A6 cu țigări, abandonat de contrabandiști de frică să nu-i prindă polițiștii de frontieră

Un Audi A6 cu țigări a fost abandonat de polițiști, în noaptea de luni spre marți, de frică să nu-i prindă polițiștii de frontieră.

Potrivit unui comunicat al Poliției de frontieră, lucrătorii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au observat, în jurul orei 22.55,  în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Ulma, mai multe persoane care încărcau într-un autoturism colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au intervenit pentru reținerea bărbaților, iar în momentul în care aceștia au observat patrula poliției de frontieră au abandonat mașina și coletele și s-au dispersat în localitate.
Imediat au fost informate autoritățile de frontieră ucrainene despre eveniment, iar autoturismul marca Audi A6, înmatriculat în Marea Britanie şi coletele cu țigări depistate abandonate, au fost duse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 4.340 pachete cu țigări, marca Marble, de proveniență ucraineană, în valoare de 47.740 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării. De asemenea, autoturismul folosit la activitatea infracțională a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în formă agravantă, la final urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Audi A6 cu țigări, abandonat de contrabandiști de frică să nu-i prindă polițiștii de frontieră | Moldova24

Lăsați un comentariu

*