Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Tânăr de 22 de ani din Suceava, reținut pentru contrabandă

Un tânăr de 22 de ani, din județul Suceava a fost reținut pentru contrabandă, duminică, de polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus.

Polițiștii au observat trei persoane care au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România şi care se îndreptau în fugă spre interiorul ţării.

Imediat, au declanșat o acțiune specifică, în urma căreia au reținut un cetățean român, în vârstă de 22 ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

Polițiștii de frontieră au procedat la informarea autorităţilor de frontieră ucrainene despre producerea evenimentului, care au comunicat faptul că pe teritoriul R. Ucraina au fost descoperite 6 baxuri cu ţigări, marca Marble, de proveniență ucraineană.

„În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat, în continuare efectuându-se verificări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate”, se precizează într-un comunicat al Poliției de Frontieră.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tânăr de 22 de ani din Suceava, reținut pentru contrabandă | Moldova24

Lăsați un comentariu

*