Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Intrarea la depozitul de la Mestecăniș nu are aviz definitiv de la Compania Națională de Drumuri

Intrarea la depozitul ecologic de deșeuri de la Mestecăniș, care ar urma să colecteze deșeurile din zona de munte a județului, cu o capacitate de 390.000 de tone, nu are aviz definitiv de la Compania Națională de Drumuri. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care a precizat că intrarea vehiculelor la depozitul amplasat la o altitudine de 1100 de metri nu se face, deocamdată, conform legii, dar sunt bani pentru acest drum de acces.

Șeful județului a menționat că mai trebuie o bucată de teren de 250 mp, care poată fi luată prin hotărâre de Consiliu Local  de la Pojorâta.

Atunci când s-a lucrat acolo nu a fost avizul definitiv de la Compania Națională de Drumuri, a fost un aviz provizoriu. Am reluat toate procedurile, am fost de mai multe ori pe teren și s-a ajuns la concluzia că mai trebuie o bucățică de 250 mp care să asigure racordul, intrarea cu mașinile către depozitul ecologic. Nu vreau să comentez, normal când s-a început acea construcție trebuia aviz definitiv atunci”, a declarat Flutur.

Totodată, urmează să fie organizată licitaţia pentru desemnarea operatorului. Lucrările la depozitul de la Pojorâta, în valoare de 6,3 milioane euro, au fost executate de Bilfinger Baugesellschaft şi Concret Construct AG.

 


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Roman says:

    În loc să se concentreze pe o bandă suplimentară de accelerare și declarare venim cu fel de fel de vinovăție colective și sugesti pentru mutare, ba pe Călimani, ba pe vârful Rarau.

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Intrarea la depozitul de la Mestecăniș nu are aviz definitiv de la Compania Națională de Drumuri | Moldova24

Lăsați un comentariu

*