Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Un tânăr oprit în trafic i-a păcălit pe polițiști când i-au cerut documentele. Ce s-a întâmplat câteva zile mai târziu

Un tânăr a fost oprit în trafic de polițiști, pe 10 martie, pe drumul comunal Vuliva din comuna Frătăuții Noi. Atunci, polițiștii l-au sancționat contravențional pentru lipsa documentelor, dar oamenii legii au avut suspiciuni cu privire la identitatea acestuia așa că au continuat cercetările.

Așa au constatat că acesta le dăduse de fapt datele fratelui său.

Astfel, la 16.03.2017, în jurul orei 14.10, tânărul a fost identificat de polițiști pe raza comunei Frătăuții Noi, în timp ce se deplasa în calitate de pasager cu o autoutilitară, fiind condus pentru cercetări la Postul de poliție Frătăuții Noi.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ,,fals privind identitatea”, ce va fi soluționat procedural”, se precizează într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un tânăr oprit în trafic i-a păcălit pe polițiști când i-au cerut documentele. Ce s-a întâmplat câteva zile mai târziu | Moldova24

Lăsați un comentariu

*