Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Tupeu fără margini! S-a urcat beat și fără permis la volan, a încercat să fugă de polițiști, apoi a devenit recalcitrant

Un adolescent de 17 ani, din municipiul Suceava a dat dovadă de un tupeu fantastic după ce s-a urcat beat și fără permis la volan, a încercat să fugă de polițiști, iar când aceștia l-au prins a devenit și recalcitrant.

Totul s-a petrecut, vineri dimineață, în jurul orei 02.00, când, în timp ce acționa în zona gării Burdujeni din municipiul Suceava, un echipaj rutier a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în străinătate.

Conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea și blocarea acestuia după circa 50 de metri.

Astfel, în momentul în care polițiștii au coborât din autospecială, conducătorul auto a demarat în marşarier şi a plecat spre cartierul Iţcani.

Ulterior, polițiștii l-au identificat pe conducătorul auto, un tânăr de 17 ani din localitate, care, a devenit recalcitrant, motiv pentru care, a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pentru inconștiența de care a dat dovadă, minorul este cercetat acum pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*