Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Trei frați din Șcheia reținuți după ce au spart cu pietre geamurile unei case și au distrus un autoturism

Trei frați din comuna Șcheia au fost reținuți de polițiști, miecuri, după ce au spart geamurile unei case și ale unei mașini care aparțin unui bărbat din localitate.

Marian Simon Bozomală, de 23 de ani, Ilie Robert Bozomală, de 21 de ani și Simi Nicolae Bozomală, de 20 de ani, sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de „violare de domiciliu”, „distrugere” și „tulburarea ordinii și a liniștii publice”.

La data de 6 martie 2017, în timp ce Cătălin M. conducea autoturismul Volkswagen Transporter pe strada Aeroportului din localitate, înspre casa sa, s-a întâlnit cu cei trei frați, iar Marian Bozomală a simulat că lovește cu sapa în laterala stângă a vehiculului, iar Cătălin M. a accelerat pentru a evita lovitura.

După ce a ajuns acasă, a auzit înjurături la poarta sa și când a ieșit i-a văzut pe Cornel  Iulian B., de 16 ani și Marian  Simion Bozomală, de 23 de ani, care au sărit gardul în curtea locuinței sale, cu o bâtă și au spart cu pietre geamurile casei, apoi au ieșit în curte unde, împreună cu ceilalți doi frați,  Simi Nicolae Bozomală, de 20 de ani și Ilie Robert Bozomală, de 21 de ani, au distru  autoturismul cu pietre.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii unei infracțiuni de „violare de domiciliu”, două infracțiuni de „distrugere” și o infracțiune de „tulburare a ordinii și liniștii publice”.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Trei frați din Șcheia reținuți după ce au spart cu pietre geamurile unei case și au distrus un autoturism | Moldova24

Lăsați un comentariu

*