Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

CJ Suceava are un deficit de 25 de milioane de lei la fondul de salarii

Consiliul Județean (CJ) Suceava are un deficit de 25 de milioane de lei la fondul de salarii. Potrivit președintelui CJ, Gheorghe Flutur, cea mai mare parte este la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului, care nu asigură pe aproximativ trei luni salariile, de 5 milioane de lei, și la școlile speciale.

„Sper în rectificare pozitivă în partea a doua a anului. M-am interesat și la alte Consilii Județene și ei merg pe același principiu. De altfel, vă aduc aminte că anul trecut, când am venit președinte la jumătatea anului, la Direcția pentru Protecția Copilului pe două luni nu erau asigurate salariile. Am făcut demersuri și în ultima parte a anului s-au adus aceste fonduri”, a declarat Gheorghe Flutur.

Consilierii județeni suceveni au votat, joi, în unanimitate bugetul județului Suceava pentru anul în curs. în valoare de 389 de milioane de lei.

„Plenul Consiliului Județean Suceava a dat dovadă de maturitate deplină în ceea ce privește proiectele majore ale bugetului”, a precizat Flutur.

 

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. CJ Suceava are un deficit de 25 de milioane de lei la fondul de salarii | Moldova24

Lăsați un comentariu

*